Kerecsend - Kerecsendi Óvoda bővítés és felújítás
www.mamboteam.com
Kerecsend Advertisement
Kezdőlap arrow Helyi Projektek arrow Kerecsendi Óvoda bővítés és felújítás
2018. április 23.
 
 
Kerecsendi Óvoda bővítés és felújítás PDF Nyomtatás E-mail
2007. július 19.

Befejeződött az óvodabővítés és felújítás Kerecsenden

 

 

2011. december 5-én befejeződött az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében a „Korszerű nevelési feltételek, egyenlő esélyek biztosítása a többségében hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket integráltan nevelő Kerecsendi Óvodában” című, ÉMOP-4.3.1/A-09-2010-0002 azonosító számú projekt. A 161.446.381 Ft értékű beruházási program megvalósítására Kerecsend Község Önkormányzata 100 millió Ft támogatást nyert el az ÉMOP keretében.

 

A fejlesztés során megvalósult a Kerecsend-Demjén-Egerszalók-Egerszólát Napközi-otthonos Óvoda kerecsendi székhelyén a régi épületszárnyban (521,77 m2) három csoportszoba és a hozzájuk tartozó mosdók, öltözők felújítása, a konyha kiszolgáló helyiségekkel, raktárakkal, öltözőkkel, mosdókkal, irodával való bővítése, az óvodai nevelés területén dolgozók számára öltöző, zuhanyozó és WC, továbbá fejlesztő szobák kialakítása. Az új épületszárnyban (570,93 m2) két új csoportszobát hoztak létre a hozzájuk tartozó mosdókkal, öltözőkkel, továbbá nevelői szoba, vezetői és vezető-helyettesi iroda és irattár, biztos kezdet klub szoba, só-szoba, valamint mosó-szárító-vasaló helyiség és szertár is létesült. A fejlesztés során komplex akadálymentesítés valósult meg.

 

A beruházás révén a mikrotérségi feladatokat is ellátó intézmény kerecsendi székhely óvodája alkalmassá vált az óvodai felvételi igények maradéktalan kielégítésére, javultak a gyermekek ellátásának feltételei és a dolgozók munkakörülményei, gazdaságosabbá vált az épület fenntartása.

 

 

Cím: Kerecsend Község Önkormányzata

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

www.kerecsend.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

 

 

 
Ma 2018. 4. 24, kedd, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.
Számláló
Látogatók
 
Top! Top!