cimer00

Kerecsend Község Önkormányzata Képviselő-testületének soros nyílt ülését, 2023. november 27-én, hétfőn 17.00 órától tartja a Közösségi Házban.
free accordion menu module

Kosárfonó tanfolyam

Kedves Kerecsendi Lakosok!

Tájékoztatunk bennetek, hogy a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Igazgatósága szervezében kézműves mesterségek alapjainak elsajátítására irányuló 60 órás akkreditált képzések májustól folyamatosan indulnak. A képzéseket a Hagyományok Háza szervezi. A képzésen való részvétel térítésmentes (étkezést, szállást, utazási költségeket a támogatás nem fedez.)

Az első képzési csoport mely Heves megyében a Kosárfonó tanfolyam május végén indul melyre a jelentkezés határideje: 2022. május 24. (kedd)

A képzésre való felvétel – a részvételre vonatkozó minimum feltételek (pl. iskolai végzettség) vizsgálatát követően – a jelentkezés sorrendjében történik. A képzési csoportok min. 8 fővel indulnak, a maximum létszám kosárfonó és nemezelő képzéseknél 12-12 fő, a többi képzés esetében 15 fő.

A képzésekről további információ kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

dr. Szász Kata

Kerecsendi Közös

Önkormányzati Hivatal

jegyző

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata