cimer00

Kerecsend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő ülését 2022. november 21-én, hétfőn 17.00 órától tartja, a Közösségi Házban.. - A Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal 2022. október 31-től határozatlan ideig minden héten, csütörtöki és pénteki napokon zárva tart, ezeken a napokon az ügyfélfogadás szünetel. - Az Egri Járási Hivatal 2022. október 28. napjától 2023. március 17. napjáig a települési ügysegédi rendszer működtetését szünetelteti - Október 1-től megindult a 2022. évi Népszámlálás, melynek keretein belül október 17-től helyi számlálóbiztosok fogják felkeresni a települési címeket. - .
free accordion menu module

Pályázati felhívás

Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal Demjéni Kirendeltsége Igazgatási előadó munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő
A munkavégzés helye:
Heves megye, 3395 Demjén, Kossuth tér 1.
A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
14. Hatósági feladatkör
Ellátandó feladatok:
ipar- és kereskedelmi igazgatás; szálláshelyszolgáltatással kapcsolatos engedélyezési és ellenőrzési feladatok; a képviselő-testület müködésével kapcsolatos feladatok, testületi ülések jegyzőkönyveinek elkészítése; az önkormányzat pályázati munkájában közreműködés a polgármester munkájával kapcsolatos adminisztrációs feladatok; pénztár kezelése
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
ipar- és kereskedelmi igazgatás szálláshelyszolgáltatás hivatali adminisztráció képviselő-testület működése
Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései , valamint a(z) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók. az irányadók.
Pályázati feltételek:
• Magyar állampolgárság,
• Cselekvőképesség,
• Büntetlen előélet,
• Főiskola,
• Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
• Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
• Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,
• Államigazgatási területen végzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
• Közigazgatási alap- vagy szakvizsga
A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2023. január 1. napjától tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 28.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Szász Kata nyújt, a +36202563024 -os telefonszámon.
A pályázatok benyújtásának módja:
• Postai úton, a pályázatnak a Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (3396 Kerecsend, Fő út 55. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: K/3721/2022 , valamint a munkakör megnevezését: Igazgatási előadó.
• Elektronikus úton dr. Szász Kata részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen keresztül
A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A pályázatokat a jegyző bírálja el a polgármesterek egyetértésével a pályázók személyes meghallgatása után. Személyes meghallgatásra csak a benyújtott pályázati anyaguk alapján alkalmasnak ítélt jelöltek esetében kerül sor.
A pályázat elbírálásának határideje: 2022. december 6.
A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
• www.kerecsend.hu - 2022. október 26.
• www.demjen.hu - 2022. október 26.
A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.kerecsend.hu honlapon szerezhet.
A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2022. október 26.
A pályázati kiírás közzétevője a Miniszterelnöki Kormányiroda. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a Miniszterelnöki Kormányiroda részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.