cimer00

Kerecsend Község Önkormányzata Képviselő-testülete soros nyílt ülését 2023. szeptember 25-én, hétfőn 17.00 órától tartja a Közösségi Házban. - A lomtalanítás a településen az önkormányzattal egyeztetett időpontban, 2023.11.11.-én vehető igénybe. A lomhulladékokat reggel 06:00-ig kérjük kihelyezni az ingatlanok elé.

Beszámoló

a Kerecsend Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület 2022 évben elvégzett munkáiról

és a 2023.évi terveiről

2022 évben rendezvények biztosításának száma és a szolgálatteljesítések menny1sege a mellékelt lapon láthatóak. A szolgálatteljesítések mellett a temetések idején is biztosítottuk a közlekedést, a gépjárművek felügyeletét. Minden települést érintő megemlékezésen, koszorúzáson rendszeresen részt vettünk. Rendőrségre sok bejelentést tettünk, a helyi körzeti megbízottal jó kapcsolatot tartunk.

A településen működő másik polgárőr egyesülettel is jó munkakapcsolatot ápolunk. Az egyesület pénzügyeit tekintve az elmúlt évben kapott támogatások összege:

a kerecsendi önkormányzattól 170.000.-Ft,

a Kerecsendi Roma Nemzetiségi Önkormányzattól 100.000.-Ft és

a Heves Megyei Polgárőr Szövetségtől 294.000.-Ft támogatásban részesült Egyesületünk.

Minden támogatási összeggel pontosan és időben elszámoltunk.

A támogatási összegeket Egyesületünk működéséhez, alapfeladatinak ellátáshoz (üzemanyag, kötelező gépjármű felelősség biztosítás, Suzuki Vitara karbantartása, tisztítószerek, irodaszerek, üzemanyag, nyomtatványok, készletbeszerzés) használtuk fel.

Részt vettünk az HMPSZ Rendezés eben tartott rendezvényen teljes létszámmal.

2023 évben is legalább ennyire eredményesen szeretnénk szolgálatot adni és a rendezvények biztosításában helyt állni. 2023 évi működésünkre és rendezvényünkre 200.000.-Ft támogatást szeretnénk az Önkormányzattól kémi.

Kerecsend, 2023. március 01.

                                                                              Kerecsend Közbiztonságáért

                                                                                        Polgárőr Egyesület

 

Képernyőfelvétel 10

 

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata