cimer00

Kerecsend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soros ülését 2022. december 19-én-én, hétfőn 17.00 órától tartja, a Közösségi Házban. - A Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal 2022. október 31-től határozatlan ideig minden héten, csütörtöki és pénteki napokon zárva tart, ezeken a napokon az ügyfélfogadás szünetel. - Az Egri Járási Hivatal 2022. október 28. napjától 2023. március 17. napjáig a települési ügysegédi rendszer működtetését szünetelteti - Október 1-től megindult a 2022. évi Népszámlálás, melynek keretein belül október 17-től helyi számlálóbiztosok fogják felkeresni a települési címeket. - .

Befejeződött az óvodabővítés és felújítás Kerecsenden

2011. december 5-én befejeződött az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében a „Korszerű nevelési feltételek, egyenlő esélyek biztosítása a többségében hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket integráltan nevelő Kerecsendi Óvodában” című, ÉMOP-4.3.1/A-09-2010-0002 azonosító számú projekt. A 161.446.381 Ft értékű beruházási program megvalósítására Kerecsend Község Önkormányzata 100 millió Ft támogatást nyert el az ÉMOP keretében.

A fejlesztés során megvalósult a Kerecsend-Demjén-Egerszalók-Egerszólát Napközi-otthonos Óvoda kerecsendi székhelyén a régi épületszárnyban (521,77 m2) három csoportszoba és a hozzájuk tartozó mosdók, öltözők felújítása, a konyha kiszolgáló helyiségekkel, raktárakkal, öltözőkkel, mosdókkal, irodával való bővítése, az óvodai nevelés területén dolgozók számára öltöző, zuhanyozó és WC, továbbá fejlesztő szobák kialakítása. Az új épületszárnyban (570,93 m2) két új csoportszobát hoztak létre a hozzájuk tartozó mosdókkal, öltözőkkel, továbbá nevelői szoba, vezetői és vezető-helyettesi iroda és irattár, biztos kezdet klub szoba, só-szoba, valamint mosó-szárító-vasaló helyiség és szertár is létesült. A fejlesztés során komplex akadálymentesítés valósult meg.

A beruházás révén a mikrotérségi feladatokat is ellátó intézmény kerecsendi székhely óvodája alkalmassá vált az óvodai felvételi igények maradéktalan kielégítésére, javultak a gyermekek ellátásának feltételei és a dolgozók munkakörülményei, gazdaságosabbá vált az épület fenntartása.

Cím: Kerecsend Község Önkormányzata

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.kerecsend.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

ovoda feluj

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata