cimer00

Kerecsend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soros nyílt ülését, 2024. április 29-én, hétfőn 17.00 órától tartja a Közösségi Házban. - Az ebek idei oltását 2024. április 22-én (hétfőn) 10-11 óráig szervezzük meg. A pótoltásra 2024. május 13.-án (hétfőn) 17-18 óráig kerül sor. |
free accordion menu module

Lomtalanítás 2023

LOMTALANÍTÁS 2023.11.11.

 A lomtalanítás a településen az önkormányzattal egyeztetett időpontban, 2023.11.11.-én vehető igénybe.

 A lomhulladékokat reggel 06:00-ig kérjük kihelyezni az ingatlanok elé.

 Kihelyezhető hulladékok:

Az ingatlanokban keletkező olyan szilárd hulladék, melyek méretüknél fogva nem helyezhetőek el a kukákban, illetve a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, nagyobb kartondobozok, játékok, rongy bezsákolva...stb).

Nem kihelyezhető hulladékok:

 Kommunális-, nagy darabos fém és elektronikai hulladék, építési törmelék, gépjárműgumi,

 autóalkatrészek   (lökhárító,    műszerfal,    ülések),    akkumulátorok,    veszélyes    hulladéknak

 minősülő   anyagok,   vegyszerek   és   minden   olyan   hulladék,   amely   a   begyűjtés során

 veszélyezteti a begyűjtést végző dolgozók testi épségét, egészségét!

A hulladékok elhelyezése:

A lomtalanítási hulladékot a lakóingatlanok elé 6 óráig úgy kell elhelyezni, hogy az a begyűjtő gépjárművel jól megközelíthető legyen. A kihelyezett hulladék nem akadályozhatja a gyalogos- és gépjárműforgalmat. Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni. Háztartásonként kirakható lom mennyisége maximum 2 m3 lehet.

A nem megfelelően, kirakodott, ömlesztve elhelyezett hulladék szétszórádásával (pl. szél által) kapcsolatban Társaságunkat felelősségre nem lehet vonni. A szétszóródott hulladékok összetakarítása az érintett ingatlanhasználó feladata. Több, nem kihelyezhető hulladékot a lakossági hulladékudvarunk fogadni tud, az átvételi szabályokról olvashat mellékletünkben.

A lomtalanítás során a közterületre kihelyezett lom a közszolgáltató birtokát képezi, így annak a közszolgáltatón kívül bárki más által történő elszállítása jogtalan elszállításnak minősül.

 

Bővebb tájékoztatás a www.egrihulladek.hu honlapon olvasható, vagy a (36) 513-200-as telefonszámon kérhető.

Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az Önök rendelkezésére az alábbi nyitvatartási időben és elérhetőségeken:

 Ügyfélszolgálat nyitvatartása:

Hétfő:

7:00 – 15:00

H-3300 Eger, Homok u. 26.

Kedd:

7:00 – 15:00

 Telefonszám: (36) 513-200

Szerda:

7:00 – 15:00

EmailEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csütörtök:

7:00 - 19:00

 

Péntek:

ZÁRVA

 

A fenti szolgáltatások igénybevételére továbbra is kizárólag azon ingatlanhasználók jogosultak, akik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe veszik, illetve a közszolgáltató az ingatlant és az ingatlanhasználót egyaránt nyilvántartja! A szállítást a korábban megküldött 2023. évi hulladéknaptár szerint végezzük, a gyűjtési napok nem változnak!

Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

3300 Eger, Homok utca 26

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2024 Kerecsend Község Önkormányzata